woensdag 8 mei 2019

De week van het luisterboek 2019

Afbeeldingsresultaat voor week van het luisterboek 20192019 komt eraan!

Vanaf maandag 6 mei organiseert lezerssite Hebban.nl voor de derde keer de Week van het Luisterboek
De actieweek bestaat uit een bomvol (online) programma om het ‘gesproken boek’ te promoten. Er worden twee nog niet eerder verschenen luisterboeken cadeau gegeven. 
Actrice Chava voor in ’t Holt (bekend van o.a. De Hel van ’63 en Moordvrouw) leest een viertal spannende verhalen van de bekroonde Vlaamse misdaadauteur Hilde Vandermeeren.
Collega-acteur Sander de Heer (o.a. Goudkust en Onderweg naar morgen) leest het verhaal van Dolfje Weerwolfje en Foeksia in het Weerwolvenbos van de populaire kinderboekenschrijver Paul van Loon
Daarnaast wordt voor de derde keer de Hebban Luisterboek Award uitgereikt aan de beste voorlezers van luisterboeken. Henkjan Smits, presentator van De MAX! op NPO Radio 5 en voormalig juryvoorzitter van o.a. Idols en X Factor, is voorzitter van de professionele jury die zich buigt over de shortlist die bepaald wordt door een 100-koppige lezersjury.
Van 6 mei tot en met 12 mei worden de luistercadeaus gratis aangeboden via de Hebban Luisterboek-app en retailpartners Libris.nl, LuisterBieb en Luisterrijk.nl.

Geen opmerkingen: