woensdag 13 februari 2019

Jeugdthriller Vals nu in de bios:-)

Mel Wallis de vries is ondertussen niet meer weg te denken als jeugdboekauteur. Met haar vele jeugdthrillers heeft ze de harten van vele lezers gestolen. In 2010 kwam haar jeugdthriller Vals uit, die in 2012 de Prijs van de Jonge Jury in de wacht sleepte. Nu is Vals verfilmd met onder andere Abbey Hoes en Holly Mae Brood in de hoofdrollen. 


Vals gaat over de vier vriendinnen Kim, Abby, Feline en Pippa. Ze besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Na een feestje met jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de vriendinnen geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender. Weten de meiden eigenlijk wel alles van elkaar en hoeveel valsheid kan een vriendschap verdragen?

In de trailer zien we hoe Feline verdwijnt en het lijkt erop dat er nog iemand anders in het huis is die op de meiden jaagt. De Vals trailer ademt een duistere sfeer uit en er zit een coninue spanning in. Dat belooft al veel goeds! Ben je benieuwd geworden naar de Vals trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!



Geen opmerkingen: