woensdag 20 januari 2016

Boekenweek geschenk gepresenteerdBoekenweekgeschenk gepresenteerd

 

Afbeeldingsresultaat voor esther gerritsenEsther Gerritsen heeft op 14 januari op Vers voor de Pers in de Openbare Bibliotheek Amsterdam het eerste exemplaar ontvangen van Broer, het Boekenweek geschenk dat zij schreef voor de komende Boekenweek. Het komt uit in een oplage van 655.235 papieren exemplaren en is daarnaast als e-boek en luisterboek beschikbaar.

  


Boekenweekgeschenk en Boekenweekessay gepresenteerd 

Boekenweek geschenk Broer
Vlak voordat Olivia een belangrijke aandeelhoudersvergadering moet toespreken, belt haar boer. Zijn been dreigt te worden afgezet. Zo begint Broer, waarin net als in veel van de romans van Esther Gerritsen onderlinge familieverhoudingen scherp en met humor worden uitgediept. Broer wordt tijdens de Boekenweek bij besteding van 12,50 euro aan Nederlandstalige boeken cadeau gedaan door de boekhandel. Door het scannen van de cover is er een bijzondere toevoeging te zien. Het papieren Boekenweekgeschenk geeft ook toegang tot de e-versie hiervan (te downloaden vanaf 21 maart).

  


Gratis met de trein
De 81e Boekenweek trapt op vrijdag 11 maart af met het 65e Boekenbal. Het Boekenbal voor Lezers vindt dit jaar in Nijmegen plaats. Traditiegetrouw kan op zondag 20 maart per trein gratis worden gereisd op vertoon van het Boekenweekgeschenk.


 

Geen opmerkingen: