woensdag 5 juni 2019

THRILLER ZEER GEWILD ALS VAKANTIEBOEK
De Spannende Boeken Weken zetten de thriller als vakantieboek centraal. De vakantie is voor 40% van de Nederlanders het moment om méér boeken te lezen dan normaal. Gemiddeld nemen we zo’n zes boeken mee op reis. Spanning is het meestgelezen genre en in aanloop naar de zomervakantie zorgen spannende boeken voor 37% van de totale omzet uit verkopen van fictie (bron: KVB-SMB/GfK).
Afbeeldingsresultaat voor dolores boekDe Spannende Boeken Weken lopen van 1 t/m  21 juni 2019. In die periode geeft de boekhandel het geschenkboek cadeau aan haar klanten bij besteding van minimaal € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Dit jaar geschreven door niemand minder dan Thomas Olde Heuvelt. In onze Mediatheek zullen we een selectie maken van een serie spannende boeken waar je ook het geschenkboek Dolores Dolly Poppedijn zal kunnen vinden. 
HISTORIE
De Spannende Boeken Weken zijn de voortzetting van Juni – Maand van het Spannende Boek. Deze campagne is ontstaan in 1989. Je kunt alle geschenkboeken terugzien op de site van Stichting CPNB.
ZOMERLEZEN
In juni, juli en augustus gaat heel Nederland Zomerlezen. Kom naar de Mediatheek om jouw eigen zomerboeken vast veilig te stellen:-)

Geen opmerkingen: